Защо Pametnici.bg?

На една катедрала в Амстердам има надпис: " Така е! И не може да бъде по друг начин!"

Доверие, нововъведение, страст, лоялност и честност

 

 

Вашият опит започва с призив към нашите професионални дизайнери и проектанти, които са помогнали на стотици семейства от цялата страна. Създавайки персонализирани забележителни и достъпни гранитни, мраморни и триплексни надгробни паметници за нашите клиенти, които са се превърнали в източник на гордост и утеха за тях.

Интегрирайки нови технологии с традиционни паметници Гранит ЕОДД ( Pametnici.bg ) е иновативна производствена компания за надгробни паметници и украси с капацитет, ефикасен и достатъчен да се погрижи за производство отговарящо на национално търсене. Базирани в момента на територията на Варна и Добрич имаме мотивацията и стремежа нашата марка да се наложи като символ на над 100 годишна семейна традиция смесена с опит и състрадание. Ефективните маркетингови стратегии позволиха на компанията да насърчава репутацията си на гарант. Партньор даващ достатъчно увереност на клиенти си за да ни поверят изграждането на надеждни паметници за техни починали и запазването паметта на любимия човек с творчество, чувствителност, и прецизно внимание към детайла.

Винаги има един от онези моменти, когато нещата не вървят съвсем добре.
.

Като изцяло компания с " черен Бизнес" на нашия пазар и дълбоко вкоренени в българската общност. Ние сме наясно с предизвикателствата пред, които екипът ни от хора е изправен ежедневно пред потребителските нужди, а именно да се придържаме към тяхната култура и самоопределяне. Докато печалбата е наложително част от нашия бизнес, за да подкрепим нашия успех, Pametnici.bg счита за важно, че ние играем важна роля в подпомагането на нашето население за усигуряване в чест на починалия, достойни модерни решения като същевременно се гарантира, че те се придържат към нашата автентичност и бит.

Културата на населението в България и нейните етноси включва издигането на надгробни паметници в случай на смърт, като начин да се покаже уважение към техния починал. За нещастие бързото нарастване на смъртността в нашата страна принуждава да се създаде разпоредба с когато се постигнат договорености за погребението на любимия човек, за да може те да гарантират нашата ангажираност за придържане и спазване на нормите на тяхната култура и принадлежност.

 

Едно от нововъведенията на нашата фирма и показателен пример за иновация и интегриране на нови технологии в производството на паметници е изработката на паметници от триплекс. Още един пример как съвремието налага своя ход, създава потребности а с това и скоростно развитие на нашата фирмена дейност. Триплексните паметници допълват изцяло потребителския сегмент и добавят още една възможност, да разкажем по още един вълнуващ начин "история" за един отминал живот. Още едина концепция за идеята и каузата да запечатаме колоритно спомените. Да направим нашата история интригуваща, обсебваща, да събуди представи, да провокира емоции.

На една катедрала в Амстердам има надпис: " Така е! И не може да бъде по друг начин!"
.

Репутацията на компанията през годините е реализирала, надгробни паметници и плочи за някои от най-влиятелните семейства в страната. Отношенията с нашите клиенти е пряк резултат от подхода на нашата компания и постигане на феноменален подвиг на производството на повече от 900 надгробни паметници в период от шест години, във Варна, Добрич и цялата страна. Тези проекти отразяват нашата бизнес философия, която ни кара да движим нашият бизнес воден от следните принципи:

  •     да се поддържа добро управление, качествени продукти и отлично обслужване на клиентите.
  •     да бъде иновационен лидер в индустрията с надгробни паметници и стремеж към съвършенство.
  •     да увеличава растежа на текущия пазар чрез агресивни маркетингови кампании.
  •     да осигури надгробни паметници на общността в състрадателен, достоен и грижовен начин.

Нашата идеология и концепция е:

Доверие, нововъведение, страст, лоялност, честност, задължение, професионализъм, продуктивност, точност, почтеност, съчувствие, съпричастие, мотивация.

Гласувай за нас в sait1.com