ПАМЕТНИЦИ ВАРНА

Изработка на паметници от мрамор, паметници от гранит, паметници от триплекс, на територията на гр. Варна и Добрич. Порцеланови снимки, снимки от триплекс и лазерно гравиране. Допълнителни гробни аксесоари като основни елементи или допълнения от мрамор и гранит към гробното място - вази, фенери, маси и пейки.

Основна Дейност на Фирмата

Проектиране, Изработка Монтаж..

Основна дейност на фирмата е проектиране, изработка монтаж демонтаж на надгробни паметници, урнови и възпоменателни плочи, настилки и облицовки от мозайка, мрамор, гранит, триплекс. Изработка на надпис върху надгробна възпоменателна плоча или паметник. Проектира и изработва облицовки, настилки, бордюри и пътеки от мрамор, гранит, стъкло, варовик( врачански камък). pametnici.bg предлага вази, фенери, украси, рисуване на портрети върху гранит, порцеланови снимки, триплексни снимки /цветни и черно-бели/ в различни форми и размери, безплатни консултации и проектиране на цялостното оформление на гроба и поддръжка на- паметници Варна, паметници Добрич

НАДГРОБНИ ПАМЕТНИЦИ И ПЛОЧИ

В pametnici.bg Можете да поръчате за Варна, Добрич, София и цялата страна. Разполагаме с огромно количество от готови мостри на надгробни паметници в каталози, а по желание можем да изработим и ваш идеен проект.

Посетете нашите галерии с изработени от нас паметници от мрамор, паметници от гранит, паметници от триплекс, както и секциите със порцеланови снимки, снимки от триплекс и лазерно гравиране. Допълнителни гробни аксесоари като основни елементи или допълнения от мрамор и гранит към гробното място - маси и пейки.

Виж Галерия

Google+