Паметници, Материали

Ние от pametnici.bg подхождаме изключително внимателно и професионално към всяка една възпоменателна плоча и гравюра, стараем се да отговаряме и на най-високите изисквания, защото знаем колко важен и специален е изборът и качествената направа на надгробен камък за близките на починалия.

Мрамор

Мраморите са зърнестокристални метаморфни карбонатни скали, образувани от прекристализацията на варовици и доломити. Мраморът е метаморфна скала, изградена от калцит или доломит (последните се наричат доломитни мрамори). Оцветяването варира от чисто бяло до всякакви нюанси на цветовете. Мраморните скали се образуват при метаморфизъм на варовици и доломити.

pametnici.bg предлага мраморни, гранитни триплексни паметници по готови проекти от каталога на фирмата, така и по получен от клиента модел със специфични изисквания и спецификации. Изработка на - паметници Варна, паметници Добрич, цялата страна
.

Дигитално лазерно гравиране на снимки и надписи. Гравиране на всякакъв вид релефи и изображения, включително портрети, барелефи върху мемориални възпоменателни плочи и паметници и изделия от камък. Проектира и изработва облицовки, настилки, бордюри и пътеки от мрамор, гранит, стъкло, варовик( врачански камък). Дигитално лазерно гравиране на снимки и надписи. Асортимент от паметници на склад. За паметници и всякакви други гробни оформления от мрамор и гранит може да изберете някой от готовите проекти от каталога на нашата фирма или да ни предоставите за изпълнение ваш собствен модел с индивидуални изисквания и спецификации.

* КОРЕКТНОСТ * ПРЕЦИЗНА ИЗРАБОТКА * КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ * КАЧЕСТВЕН МОНТАЖ *

Виж пълна галерия мрамор