Паметници, Материали

Ние от pametnici.bg подхождаме изключително внимателно и професионално към всяка една възпоменателна плоча и гравюра, стараем се да отговаряме и на най-високите изисквания, защото знаем колко важен и специален е изборът и качествената направа на надгробен камък за близките на починалия.

Гранит

Гранитът е най-разпространената магмена скала и има физико-механични свойства, които го характеризират като отличен строителен и облицовъчен материал Гранитът е една от най-разпространените магмени скали в природата. Той съставлява 95% от обема на всички интрузивни скали. Съдържа кварц, ортоклаз, биотит и други минерали. Гранитът е от най-плътните и твърди скали, освен това има ниско водопоглъщане и висока устойчивост на студ. Ето защо е подходящ за вътрешно и външно обзавеждане, за направа и облицовки на стени, подове, стълби, колони и други.

pametnici.bg предлага мраморни, гранитни триплексни паметници по готови проекти от каталога на фирмата, така и по получен от клиента модел със специфични изисквания и спецификации. Изработка на - паметници Варна, паметници Добрич, цялата страна
.

              

Дигитално лазерно гравиране на снимки и надписи. Гравиране на всякакъв вид релефи и изображения, включително портрети, барелефи върху мемориални възпоменателни плочи и паметници и изделия от камък. pametnici.bg проектира и изработва облицовки, настилки, бордюри и пътеки от мрамор, гранит, стъкло, варовик( врачански камък). Дигитално лазерно гравиране на снимки и надписи. Асортимент от паметници на склад. За паметници и всякакви други гробни оформления от мрамор и гранит може да изберете някой от готовите проекти от каталога на нашата фирма или да ни предоставите за изпълнение ваш собствен модел с индивидуални изисквания и спецификации.

* КОРЕКТНОСТ * ПРЕЦИЗНА ИЗРАБОТКА * КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ * КАЧЕСТВЕН МОНТАЖ *

Виж пълна галерия Гранит

Направете вашата заявка

Благодарим ви за интереса към нашите невероятни продукти. Моля, оставете ни Вашия имейл адрес и ние ще Ви изпратим цялата нужна информация,за да започнете.

 

×