Паметници, Материали

Ние от pametnici.bg подхождаме изключително внимателно и професионално към всяка една възпоменателна плоча и гравюра, стараем се да отговаряме и на най-високите изисквания, защото знаем колко важен и специален е изборът и качествената направа на надгробен камък за близките на починалия.

Триплекс

Триплекс Ламинирани три или повече стъкла (8мм или 10мм) с вградено изображени се произвеждат чрез вграждане на дадено изображение, между три или повече слоя EVA-фолио. Изображението и фона е цветен висококачествен UV фото-печат, върху специално PVC фолио. всички клиенти на фирмата могат да си изберат подходяща картинка за фон, шрифт, допълнителна украса(гълъб, роза, ангел, топка и др.)послание. Pametnici.bg предлага безплатен индивидуален проект, за паметници от триплекс, за да можете да видите предварително как ще изглежда желания от вас триплексен паметник. Също така, работим и с изображение предоставено от клиента. Mоже да ни донесете и черно-бяла снимка, която да оцветим. Предлагаме различни форми, фонове и предварителен изглед как би изглеждала снимката в няколко варианта. Триплекса многослойно ламинирано стъкло. Слоевете стъкло се свързват с различни видове многокомпонентни смоли. След смесването на компонентите смолата се втвърдява в безцветен прозрачен слой, който не нарушава оптичните свойства на стъклото и се характеризира с висока адхезия, якост на опън и пластичност. Ако при силно натоварване стъклото се счупи, то парчетата остават залепени към смолистия слой, така че почти не съществува опасност от нараняване.

pametnici.bg предлага мраморни, гранитни триплексни паметници по готови проекти от каталога на фирмата, така и по получен от клиента модел със специфични изисквания и спецификации. Изработка на - паметници Варна, паметници Добрич, цялата страна
.

Дигитално лазерно гравиране на снимки и надписи. Гравиране на всякакъв вид релефи и изображения, включително портрети, барелефи върху мемориални възпоменателни плочи и паметници и изделия от камък. Pametnici.bg проектира и изработва облицовки, настилки, бордюри и пътеки от мрамор, гранит, стъкло, варовик( врачански камък). Дигитално лазерно гравиране на снимки и надписи. Асортимент от паметници на склад. За паметници и всякакви други гробни оформления от мрамор и гранит може да изберете някой от готовите проекти от каталога на нашата фирма или да ни предоставите за изпълнение ваш собствен модел с индивидуални изисквания и спецификации.

 

Примерни Фонове

Изисквания за фон на паметник от триплекс

Вие имате възможност да изберете фон за вашия проект на паметник от триплекс. Бихте могли да споделите с нашия екип как искате да изглежда вашият паметник, да изберете готов фон или да предоставите ваш материал по, който ние да работим. Ако сте решили да ни предоставите ваш фон е нужно да се съобразите с някои изисквания за печат, гарантиращи качеството на проекта:

1За целта е нужно вашия фон да бъде с нужната резолюция. При стандартен паметник от нашия каталог фонът НЕ трябва да бъде по-малък от 5 mpx. (мега пиксела) ( Виж Фиг.1 )

2За да може да бъде приложен ефективно към проекта вашия фон трябва да отговаря на пропорциите на вашия паметник от триплекс. ( Виж Фиг.2 )
-posts-ads

* КОРЕКТНОСТ * ПРЕЦИЗНА ИЗРАБОТКА * КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ * КАЧЕСТВЕН МОНТАЖ *

Виж пълна галерия Триплекс